Új építésű társasház
Pápa, Korona u. 42-44.

Értékesítés

Jogi és Pénzügyi feltételek

 
  • A beruházás teljes jogi lebonyolítását dr. Decsi Péter ügyvéd végzi.
  • A kiválasztott épületrészek (lakások, garázsok stb.) megvásárlása az adásvételi (elő)szerződés megkötésével egyidejűleg a kulcsrakész vételár 10 %-ának megfelelő foglaló, valamint az ügyvédi díj első részének (vételár 0,5%-a) befizetésével történik.
  • A végleges adásvételi szerződés megkötése a társasház szerkezetépítésének befejezésekor történik. A szerződés benyújtásra kerül a Földhivatalba, és ekkor fizetendő az ügyvédi díj második része (vételár 0,5 %-a + a földhivatali díja (2*6.600,- Ft/ingatlan).
  • Az egyedi igényeinek felmérése és a kivitelezőink által adott árajánlatok alapján a végleges adásvételi szerződés megkötésekor az előszerződésbe foglalt vételár módosításra kerül!
  • Az építkezés befejezését követően az épület jogilag „társasház”-ként kerül bejegyzésre. Az adásvételi szerződés alapján minden vevőnek nyilatkoznia kell az előzetesen megismert társasházi Alapító okiratban (és annak mellékletét képező Szervezeti és Működési Szabályzatban és Házirendben) foglaltak elfogadásáról. Így az épület valamennyi új tulajdonosa nem csak jó minőségű, saját igényeinek megfelelően kialakított, új, belvárosi lakásba költözhet, de rendezett jogi státusú, a társasházi együttélés valamennyi követelményét részletesen szabályozó dokumentumokkal ellátott épület lakója lehet.